top of page

The Vineyard

IV6A1078-Edit.JPG

Upplev detta eleganta hotellet med en modern interiör, en mängd olika matställen, ett fullt utrustat gym, spa samt flera mötes- och evenemangsfaciliteter. Beläget i Newlands, med 8 hektar trädgård, är detta ett idealiskt resemål för romantiken.

Bröllop

 

Är ni ute efter ett intimt och romantiskt bröllop är detta hotellet för er. Utbyt era löften och fira början på ert nya liv tillsammans i en underbar miljö samtidigt som ni blir servade med precis det ni vill ha.

Boende

 

Upplev den eleganta, moderna och intima inredningen i de lyxiga rummen. Välj mellan standard-dubbelrum, deluxe-rum, juniorsvit, sviter eller varför inte en hel lägenhet? Ni kan välja mellan utsikt över bergen, trädgården eller mot innegården.

Upplev maten

 

Det finns fem olika restauranger att välja mellan, alla erbjuder en högklassig service och fantastisk mat. Varje restaurang erbjuder en egen upplevelse och du kan variera mellan en enklare lunch på Garden Lounge och en unik Sydafrikansk middag på The Square Restaurant. Kombinera Karoo lam med något utsökt vin från den prisbelönta vinlistan och ni kommer få en matupplevelse ni sent kommer glömma.

Upplevelser

Hotellet är betläget i de södra förorterna och kan därför bekvämt besöka några av Kapstadens mest populära turistmål.

Ni kan också koppla av med en härlig spabehandling eller rensa kropp och själv med ett yoga-pass. Här finns något för alla.

Priser

 

Dagsfärska priser fås mot förfrågan

 

bottom of page