top of page

Secrets Wild Orchid

Upplev Secrets Wild Orchid som ingår i det prestigefulla Four Diamond Award, där endast hotell med den absolut högsta standarden håller till. Här kan ni njuta av Unlimited-Luxury på en halvö och blicka ut över den milslånga vita privatstranden som mynnar ut mot turkosblått vatten. En bättre vigsel eller bröllopsresa än den Wild Orchid i Montego Bay erbjuder blir svår att hitta.

Bröllop

Börja ert nya liv tillsammans med något som ni förmodligen aldrig kommer att glömma. Gift er på på stranden med ett glänsande hav i bakgrunden och omfamnad av den tropiska miljön och säkerställ att nästa kapitel i era liv får den starten ni förtjänar. Välj bland en rad paket - var och en eftertänksamt utformad för att få ut det mesta av er vistelse. Skicka din förfrågan till oss på Bröllopsresebyrån så återkopplar vi med de varierande innehållen i varje paket.

Boende

Secrets Wild Orchid ligger i ett lugnt område där du och din partner verkligen kan koppla av. I närheten har ni möjligheten att uppleva vattenfall, bra golf och delfinturer. 

Wild Orchid erbjuder 350 sviter indelat i tre kategorier, Juniour Suite Garden View, Juniour Suite Ocean View och Juniour Suite Ocean Front. Samtliga rum är på hela 52 m2, dekorerat i brittisk kolonial stil av högsta standard och innehar ett stort utbud av diverse bekvämligheter för att göra er semester så komplett som möjligt. 

För våra bröllopsgäster rekommenderar vi Preferred Club Juniour Suite, läs mer om detta under Koppla av.

Koppla av

Preferred CLUB Suites

För att lyxa till det ännu mer finns konceptet Preferred Club. Rummen ligger även här på 52 m2 men är lyxigare inredda.

Gästerna har direkt access till Preferred club Business Lounger där det bjuds på tilltugg, egen guest service, datorer och bekväma soffor och fåtöljer att bara koppla av i. Är ni intresserade av Preferred Club så skriv detta i bokningsförfrågan så återkommer vi med prisförslag. 

Mer som tillkommer i Preferred Club Suites

• Personlig check in av en Preferred Clubs-Butler

• En egen uppgraderad bar på rummet med mer drycker att förtära 

• Room service 24 timmar Butler service

• Privata pooler för endast Club gäster

 

 

 

SPA

Strax intill stranden ligger Pevonia Spa, ett Spa av yttersta klass på hela 1 394 m2 mitt inne i en lustgård. Omringad av fontänerer och blommor i kombination med ett stort utbud av behandligar ger det gästen möjlighet att koppla av till fullo.

Upplev maten

Älskar du mat och är den som vågar prova mat från alla världens hörn så är Orchid det rätta stället. Här erbjuds hela 7 à la carte restauranger av högsta kvalitet. Förtär en del av det Asiatiska köket, det italienska, det franska eller varför inte vara så lokal som möjligt och prova på Blue mountain restaurang som serverar Jamaican - Caribbean cuisine. 

Priser

 

Alla priser är frånpriser och i Amerikanska Dollar. I priserna ingår all-inclusive och är per person och dygn.

Kontakta oss för offertförfrågan och dagsfärska priser.

 

Junior Suite Garden View                             

Rum om 52m2 med utsikt mot hotellets makalösa trädgård.

 

Per person i dubbelrum          230 $

Per person i enkelrum             360 $

Tredje person, över 18 år        225 $

 

Junior Suite Ocean View

Rum om 52m2 med havsutsikt.

Per person i dubbelrum          240 $

Per person i enkelrum             380 $

Tredje person, över 18 år        235 $

 

Junior Suite Ocean Front

Rum om 52m2 med bästa havs- och strandläge.

Per person i dubbelrum          260 $

Per person i enkelrum             415 $

Tredje person, över 18 år        255 $

bottom of page