top of page

Secrets St. James

Upplev det verkliga paradiset på Secrets St. James i Montego Bay. Omringat av det kristallklara karibiska vattnet ligger det mycket högklassiga Adults only resortet St. James som huserar hela 350 överdådiga sviter. Här finns alla bekvämligheter som kan önskas till en perfekt smekmånad eller ett fantastiskt bröllop.

Bröllop

Börja ert nya liv tillsammans med något som ni förmodligen aldrig kommer att glömma. Gift er på stranden med ett glänsande hav i bakgrunden och omfamnad av den tropiska miljön och se till att nästa kapitel i era liv får den starten ni förtjänar. Välj bland en rad paket - var och en eftertänksamt utformad för att få ut det mesta av er vistelse. Skicka din förfrågan till oss på Bröllopsresebyrån så återkopplar vi med de varierande innehållen i varje paket.

Boende

Varje detalj av Secret St. James är väl planerat. Hotellet som är konstruerat till perfektion längs Montego Bay's halvö får varje gäst att aldrig vilja lämna. Rummen är Juniorsviter där du som gäst kan välja att ha poolutsikt eller havsutsikt och passar perfekt in i beskrivningen som väl planerat. Med hela 52 m2 i brittisk kolonial dekoration med hög standard samt alla tillbörigheter som kan önskas, utgör dessa sviter en härlig "Feel good"-känsla som ingen vill lämna. 

Preffered Club Suites

För att lyxa till det ännu mer så finns konceptet Preferred Club. Rummen ligger även här på 52 m2 men är lyxigare inredda.

Gästerna har direkt access till Preferred club Business Lounger där det bjuds på tilltugg, egen guest service, datorer och bekväma soffor och fåtöljer att bara koppla av i. Är ni intresserade av Preferred Club så skriv detta i bokningsförfrågan så återkommer vi med prisförslag. 

Mer som tillkommer i Preferred Club Suites

• Personlig check in av en Preferred Clubs-Butler

• En egen uppgraderad bar på rummet med mer drycker att förtära 

• Room service 24 timmar Butler service

• Privata pooler för endast Club gäster 

 

 

Koppla av

Strax intill stranden ligger Pevonia Spa, ett Spa av yttersta klass på hela 1 394 m2 mitt inne i en lustgård. Omringad av fontänerer och blommor i kombination med ett stort utbud av behandligar ger det gästen möjlighet att koppla av till fullo.

Upplev maten

Secret St. James erbjuder ett stort urval av restauranger där mat serveras från flera av världens alla hörn. Prova på franskt, mexikanskt, asiatiskt eller varför inte lokalt. Oavsett vad ni väljer från dag till dag så är St. James ett hotell för matälskare. Välrenomerade kockar ser till att ni blir 100% nöjda.

Priser

 

Alla priser är frånpriser och i Amerikanska Dollar. I priserna ingår all-inclusive och är per person och dygn.

Kontakta oss för offertförfrågan och dagsfärska priser.

 

Junior Suite Garden View                                      

Rum om 52m2 med utsikt mot hotellets trädgård.

 

Per person i dubbelrum          215 $

Per person i enkelrum             340 $

Tredje person, över 18 år        210 $

 

Junior Suite Ocean View           

Rum om 52m2 med havsutsikt.

 

Per person i dubbelrum          225 $

Per person i enkelrum             360 $

Tredje person, över 18 år        220 $

 

Junior Suite Ocean Front                             

Rum om 52m2 med bästa strand- och havsläge

 

Per person i dubbelrum          250 $

Per person i enkelrum             395 $

Tredje person, över 18 år        245 $

 

bottom of page