top of page

Majestic Mirage

Majestic Mirage är det tredje hotellet i Majestic kollektionen. Öppnade så sent som i december 2016 och är således väldigt fräscht och modern  Exklusiva Mirage är väldigt lyxigt med flertalet bekvämligheter.

Bröllop

Vi på Bröllopsresebyrån har ett långt samarbete med bröllopskoordinatorerna på Majestic Mirage, precis som med dess systerhotell. Här kan ni anordna ceremonin direkt på den otroligt vackra stranden. Vårt mål är att göra denna dag till en dag som överträffar alla förväntningar.

 

Boende

Majestic Mirage har 511 moderna sviter som alla håller hög klass. De nya moderna One Bedroom sviterna dominerar följt av Swim Up och Sky View sviterna.

Swim Up-sviterna har direktaccess till poolen, på de två våningarna ovanför finns One Bedroom-sviterna och högst upp huserar Sky View-sviterna i etage. Översta etaget består av en egen stor solaltan med jacuzzi. Samtliga sviter innehåller en jacuzzi antingen inomhus eller utomhus.

Koppla av

Mirage Club

Precis som samtliga Majestic-hotell erbjuder även Mirage, Mirage Club, adults only. Här får ni tillgång till Majestic supreme Service, som innehåller flera extra bekvämligheter.

Mirage Club har bland annat 8 privata pooler med Bali-sängar, privat del av stranden, separata barer, exklusiv tillgång till en restaurang för frukost samt lunch och flera lounger med tilltugg från morgon till midnatt.

 

Golf

För alla golfälskare så erbjuder Mirage något väldigt få andra hotell gör, nämligen unlimited green fees på fantastiska Punta Blanca banan utan kostnad.

Ni hämtas med golfbil i receptionen. Punta Blanca ligger 5 min därifrån. Banan är utmanande, har en bra layout och är designad av Nick Price. Bollar på rangen ingår, men ni får betala för golfbilen USD 48.

 

Weddings at Majestic

Weddings at Majestic

Spela video

Upplev maten

Mirage erbjuder ett fantastiskt utbud av restauranger som omfattar både buffé och a lá carte. 

Ni kan njuta av underbar mat i fem olika a lá carte-restauranger. Bland dessa erbjuds exempelvis teppanyaki och en sportbar för dig som inte vill missa den stora matchen. I bufférestaurangen erbjuds mat från världens alla hörn och det är också här frukosten serveras.

Priser

 

Alla priser är frånpriser och i Amerikanska Dollar. I priserna ingår all-inclusive och är per person och dygn.

Kontakta oss för offertförfrågan och dagsfärska priser.

 

One Bedroom Suite                                   

Två rum, ett sovrum och ett vardagsrum, beläget på andra eller tredje våningen med utsikt mot poolen. 92 kvm totalt. Badkar och jacuzzi ingår.

 

Per person i dubbelrum            225 $

Per person i enkelrum               320 $

Tredje person & barn 2-12 år   160 $

Barn under 2 år                         Gratis

 

Sky View Suite                                   

Pool och "sky view". Beläget på fjärde våningen och indelat i två olika våningsplan, ett huvudrum och en takterrass med två solstolar och jacuzzi. Vardera våningsplan är 46 kvm stort.

 

Per person i dubbelrum            225 $

Per person i enkelrum               330 $

 

Mirage Club                           

Endast för vuxna. Rummen är av samma typ som Sky View Suite men aningen lyxigare. Mirage Club ger dig också tillgång till flertalet bekvämligheter du annars inte har. 

 

Per person i dubbelrum            240 $

Per person i enkelrum               345 $

 

bottom of page