top of page

Coco De Mer

Det moderna och exklusiva Coco de Mer ligger på ön Praslin, lite drygt 15 minuter med flyg eller en timma med snabbfärja, norr om huvudön Mahé. Hotellet ligger lummigt och för sig självt, vid en ljuvlig mindre strand. Nyttja stora bekväma rum, privata lägen med strand och klipphällar och en vänlig atmosfär med spektakulär utsikt. Perfekt för bröllop. Perfekt för skön avkoppling.

Bröllop

Avge era löften till varandra på klippan som mynnar ut mot Indiska Oceanen. Det kan bli verklighet på kanske den viktigaste dagen i ert liv. Coco de Mer arrangerar endast ett bröllop per dag för att det ska bli så romantiskt, komplett och vackert som möjligt.

Gör en förfrågan till oss på Bröllopsresebyrån så skräddarsyr vi denna dag för er! 

Boende

Med endast 40 sviter erbjuder Coco de Mer tre olika kategorier av rum. Alla är stora och rymliga, har en hög standard och en harmonisk omgivning.

Standard rummen är hela 50 m2 stort med utsikt mot pool och trädgårdsområdet. Här kan gästerna koppla av antingen på en balkong eller terass.

Superior rummen har samma yta som standardrummen och ligger strax intill stranden med en fantastisk utsikt ut mot havet.

Black parrot Junior Suite erbjuder gästerna närmare 82 m2 yta och ligger med absolut bästa strandläge. Kategorin erbjuder gästerna ett område  där barn under 14 år inte får vistas samt den högsta standarden på boendet. 

Koppla av

Den mycket vackra viken erbjuder bland de mest magnifika små stränder på södra halvklotet. Intill dessa ligger Coco de Mer. Här kan du som gäst välja mellan två stora formade pooler, där den ena av dom ligger på en klippa med en 280 graders utsikt över Indiska Oceanen.

The Waterfront Spa

The Waterfront Spa erbjuder panoramautsikt mot Indiska Oceanen från de tre exklusiva behandlingsrummen. Prova på en kombination av holistisk healing med moderna massagetekniker och oljor lokalt framtagna på Seychellerna. 

Oavsettt om det är massage, ansiktsbehandling, kroppsinpackningar, etc. så är detta något som i kombination med miljön får dig att slappna av till fullo.

 

Upplev maten

 

Hotellet erbjuder ett stort urval av rätter från god internationell mat till traditionella seychelliska läckerheter.

Huvudrestaurangen på Coco de Mer är Hibiscus Restaurant, en mycket välkomnande plats med högt i tak och en passande inredning. En stor fin buffé finns i mitten av restaurangen. Äter gör ni på terassen med en ljuvlig utsikt över havet. 

En bit ifrån Hibiscus ligger den mysiga Mango Terrace Bar & Grill som erbjuder gästerna á la carte, lunch och middagsmenyer från det internationella såväl som det lokala köket.

Missa inte heller den populära Coconut Bar som erbjuder ett urval av fruktiga drinkar i alla regnbågens färger. Luta dig tillbaka, blicka ut över det blå och njut.

Priser

 

Alla priser är frånpriser och i Euro. I priserna ingår halvpension (frukost och middag) och är per person och dygn. Det finns möjlighet att enbart välja till frukost.

Kontakta oss för offertförfrågan och dagsfärska priser.

 

Standard Room                                 

Utsikt mot pool och trädgård med antingen balkong eller terrass. Rummet är totalt 50 kvm.

 

Per person i dubbelrum            190 €

Per person i enkelrum               285 €

Tredje person över 17 år            160 €

Barn under 4-17 år                    55 €

Barn under 4 år                         Gratis

 

Superior Room                                 

Liknar ett Standard Room med skillnaden att rummet är beläget strax intill stranden med en fantastisk havsutsikt.

 

Per person i dubbelrum            210 €

Per person i enkelrum               325 €

Tredje person över 17 år            175 €

Barn under 4-17 år                    55 €

Barn under 4 år                         Gratis

 

Black Parrot Junior Suite                               

En svit på närmare 82 kvm med absolut bästa strandläge. Här erbjuds ett område där endast personer över 14 år får vistas.

 

Per person i dubbelrum            290 €

Per person i enkelrum               360 €

Tredje person över 17 år            195 €

 

bottom of page